Армія РФ вже не проведе стратегічну наступальну операцію, вона видихається, - Арестович

Російські фашисти зазнають невдач у війні проти України. Путінська армія видихається і більше не здатна проводити стратегічну наступальну операцію. Про це заявив радник голови Офісу президента Олексій Арестович в ефірі "Фейгін Live", передають Патріоти України.

Він зазначив, що на Луганському напрямку оперативний наступ російських військ видихається. За словами Арестовича, ворог більше не зможе провести стратегічну наступальну операцію в цій війні. Він незабаром перейде до тактичних дій та оборони.

"Російська армія не проведе більше стратегічної наступальної операції у цій війні. Оперативний наступ видихається на Луганському напрямку. Далі – лише тактика та оборона", – зазначив Арестович.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...