Армія України майже дійшла до кордону з РФ, тому окупанти посилили обстріли Харкова, - Міноборони

Окупаційні військові підрозділи Росії посилили обстріли Харків через суттєве просування ЗСУ у Харківській області. Українським військам майже вдалося вийти на державний кордон з країною-агресором. Жодни прогозів давати не можна, оскільки ситуація дуже швидко може змінюватися. Про це заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр, передають Патріоти України.

У ефірі всеукраїнського марафону UA Разом вона розповіла про те, що війська Росії посилили обстріли Харкова через суттєве просування сил оборони України до державного кордону. Українські захисники майже вийшли на кордон з РФ."Збройним силам України залишилося небагато для того, щоб вийти на державний кордон у Харківській області. Щоб як Харків, так і область були переможно звільнені від ворога", - пояснила Маляр.

За її словами, загарбники докладають максимальних зусиль для того, щоб українські війська не дійшли до кордону з РФ. Вони посилюють обстріли. Тривають бої. Ситуація може дуже швидко змінюватися, тому прогнозувати нічого не можна.

"Говорити про перспективи і прогнози — справа невдячна, тому що точний прогноз у війні давати не можна. Динамічна ситуація змінюється кожні півгодини, і будь-яка інформація втрачає актуальність дуже швидко", - підкреслила Ганна Маляр.

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...