Артилеристи ЗСУ проводять тренування на надпотужних "Піонах" (фотофакти)

На військовому полігоні проходить злагодження артилерійського дивізіону з самохідними 203-мм гарматами 2С7 «Піон». Тренування проходить по розпорядженню командувача ракетних військ і артилерії Горбильова В’ячеслава, повідомляють Патріоти України з посиланням на УМП.

З 30 березня по 2 травня проходить злагодження 4-го самохідного артилерійського дивізіону, котрий входить до складу 43-ї окремої артилерійської бригади.

Офіцери-інструктори військової частини виступають в ролі спостерігачів, контролерів, тренерів та надають повноцінну допомогу в злагодженні особового складу дивізіону.

Ролики в ТікТок і не тільки: Москва проводить інформаційну операцію проти України під назвою "Ухилянт" - ГУР Міноборони

вівторок, 16 квітень 2024, 13:16

Кремль проводить у соцмережах цілеспрямовану пропагандистську кампанію, поширюючі ролики на яких нібито українські чоловіки відпочивають за кордоном. Мета цієї дезінформації – зірвати мобілізацію та збільшити напругу в суспільстві. Про це йдеться у зая...

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...