"Астанавітєсь, Володимире Олександровичу": Порошенко натякнув Зеленському, що його може чекати доля "усім відомої особистості"

Колишній президент відреагував таким чином на підозру прикордоннику, який нібито пропустив його через кордон у неналежному місці.

Петро Порошенко. Фото: РБК.

Екс-президент, лідер партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко заявив, що жодного разу не зустрічав колишнього прикордонника, якого нібито підозрюють у вказівці пропустити його з родиною через кордон поза наявного пункту пропуску. Про це сказав колишній глава держави на судовому засіданні, де йому обирають запобіжний захід, передають Патріоти України.

«Прикордонника того зараз намагаються взяти в заручники. Я ніколи в житті його не бачив. Так само як перетинаю кордон виключно в пунктах пропуску», – стверджує Порошенко.

При цьому він вимовив фразу президента-втікача Віктора Януковича, яка стала мемом, і адресував її нинішньому главі держави Володимиру Зеленському.

«Одна відома особистість, яка погано закінчила, колись з екранів телебачення закликала: “Астанавітєсь”, Володимире Олександровичу, вас це стосується, щоб не слідувати його дорогою», – сказав нардеп.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....