"Атакує піхота, без залучення бронетехніки": Генерал Тарнавський розповів, де росіяни зосередили наступальні дії

Командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський повідомив, що окупанти зосередили штурмові та наступальні дії на Авдіївці й Новомихайлівці Донецької області. В основному росіяни залучають для атак піхоту і майже не використовують бронетехніку. Про це він написав у телеграм, передають Патріоти України.

Зазначається, що після тижня значної активності авіації РФ за останні 24 години, станом на ранок 20 січня, російські окупанти не завдали жодного авіаудару. Натомість росіяни здійснили три ракетних удари із ЗРК С-300 по Донеччині та продовжують активно застосовувати артилерію.

"Штурмові та наступальні дії противник акцентує на Авдіївці та Новомихайлівці. В основному це атаки піхотою, майже без залучення бронетехніки", - наголосив Тарнавський.

Так, за його словами, загалом за добу в операційній зоні ОСУВ "Таврія" війська РФ провели 49 бойових зіткнень і здійснили 592 артобстріли. "Одна невдала спроба ворога покращити тактичне положення була південніше Золотої Ниви, а на Запоріжжі їх було 3 - західніше Вербового", - додав генерал.

Загальні втрати ворога у живій силі становили 356 осіб і 13 одиниць ОВТ, зокрема 2 артсистеми, 3 безпілотники, 3 автомобілі та 5 одиниць спецтехніки.

У глибокому тилу Росії згоріли три гелікоптери, котрі ворог використовував у війні проти України – ГУР (відео)

субота, 27 липень 2024, 17:23

В результаті диверсійних заходів на території Росії було уражено три ворожі вертольоти, передають Патріоти України з посиланням на "Українську правду". Зазначається, що 24 липня 2024 року на аеродромі "Кряж" у місті Самара згорів військовий багатоціль...

Україна вдарила по аеродрому стратегічної авіації в російському Запаляр'ї, звідки ворог відправляє літаки для ракетних ударів по наших мирних містах. Результат приголомшливий для росіян

субота, 27 липень 2024, 16:30

У суботу 27 липня дрони української розвідки уразили ворожий дальній стратегічний бомбардувальник -ракетоносій ТУ-22М3 на аеродромі "Оленья" в Росії. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на своє джерело в ГУР МОУ, передають Патріоти Укр...