Атакували "бойовики УДІЛ": Окупанти вигадали дику версію підриву бронепоїзда в Мелітополі

У неділю, 3 липня, місцеві сили опору атакували бронепоїзд російських окупантів у Мелітополі Запорізької області - він перевозив боєприпаси для окупаційних військ. Пізніше рашисти вигадали свою версію того, що сталося. Про це повідомило у Facebook "РІА - Мелітополь", передають Патріоти України.

За версією рашистів бронепоїзд атакували "бойовики Зеленського" з вигаданого "УДІЛ" ("Українська держава Івано-Франківська та Львова"). У самій назві простежується аналогія з "ІДІЛ" ("Ісламська держава Іраку та Леванту").

За попередніми оцінками, знищено та приведено в непридатність близько трьох тонн вантажу. Окупанти заявили, що перевозили у цьому бронепоїзді нібито "кілька тисяч упаковок дитячого харчування".

Крім того, рашисти знову заявили, що " мета ЗСУ - зробити життя мирного населення нестерпним", хоча немає жодних даних про постраждалих внаслідок вибуху жителів Мелітополя.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....