Ау, СБУ: Підсанкційний Моргенштерн заявив, що подорожує Україною в ході "медового місяця"

Російський репер Алішер Валєєв, який виступає під сценічним іменем Моргенштерн, стверджує, що в'їхав до України, зазначають Патріоти України.

Виконавець на своїй сторінці в Instagram опублікував короткий відеоролик, на якому він зі своєю нареченою знаходиться на тлі соняшникового поля і заявляє, що його медовий місяць триває і що він в Україні.

Підтверджень чи чітких заперечень перебування артиста в Україні поки немає.

Наразі Моргенштерн перебуває в чорному списку – переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України і яким в'їзд до країни заборонений.

Алішер Валєєв заявив, що знаходиться в Україні. Фото: instagram.com/morgen_shtern

29 червня Міністерство культури та інформаційної політики України внесло Алішера Валєєва в чорний список України на подання Служби безпеки. У списку виконавець записаний під 28-м номером.

У свою чергу Моргенштерн подав до ОАСК позов проти СБУ, оскаржуючи включення його в список осіб, що загрожують національній безпеці України.

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...

"Це дуже цікаво, але лише одна країна варта уваги": Американський дипломат дав оцінку розмовам про новий мирний план для України

субота, 20 квітень 2024, 8:49

Лише Україна має право вирішувати, яким має бути «мирний план». На цьому наголосив Вільям Тейлор, віцепрезидент Інституту миру США, експосол США в Україні та колишній тимчасовий повірений у справах США в Україні в інтерв’ю "Главкому", передають Патріо...