"Аваков - це остання перепона на шляху тотальної узурпації влади Богданом-Портновим", - журналіст з "1+1"

Не має значення, які мотиви або причини зумовлюють такий стан речей - амбіції, владолюбство або ще що. Якщо це допомагає дотримати баланс в державі - це добре.

З наближенням початку роботи нової Верховної Ради все частіше звучить теза про те, що не можна допустити, щоб Арсен Аваков залишився на своїй посаді і в новому уряді. Якщо навіть так, то можна уявити собі, що знесли Авакова і змоделювати ситуацію, що ж буде далі. А далі Богдан з Портновим, крім ГПУ, СБУ, ДБР і судів, отримають під свій контроль ще й поліцію. Абсолютна, наскільки це в принципі можливо, влада. Про це у своєму блозі пише журналіст Сергій Іванов, передають Патріоти України.

Він зазначає, як би це дивно не звучало, але сьогодні саме Аваков з його відомством - остання перепона на шляху тотальної узурпації влади. Так само, як було при Порошенку, подобається це комусь чи ні. І не має значення, які мотиви або причини зумовлюють такий стан речей - амбіції, владолюбство або ще що. Якщо це допомагає дотримати баланс в державі - це добре.
За словами Іванова, звичайно ж питання, які з'явилися і продовжують з'являтися до поліції, ніхто не забув, але все одно складно собі уявити, що буде, якщо Богдан-Портнов протягнуть свого міністра внутрішніх справ, тобто отримають контроль над повним репресивним циклом. І ті ж поліцейські, які сьогодні хоча б когось бояться і принаймні іноді вибачаються під тиском і з указом зверху, під "людинолюбним" керівництвом Портнова натхненно заженуть в підпілля всіх «кастрюлеголових» і «майданутих» і це, якщо не говорити про Медведчука, для якого питання нейтралізації Авакова має статус першочергового.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...