Аваков натякнув на нові важливі деталі у справі нацгвардійця Марківа

Слідчі Національної поліції України продовжують роботу в цій справі, де останнім часом вдалося встановити ряд важливих обставин.

Віталій Марків. Фото: Главком.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков обговорив справу військовослужбовця Національної гвардії України Віталія Марківа з уповноваженою з прав людини Людмилою Денисовою і послом Італії Давидом Ла Челілія, передають Патріоти України.

"Слідчі Національної поліції України продовжують роботу в цій справі, де останнім часом вдалося встановити ряд важливих деталей, здатних наблизити нас до істини", - наводить слова Авакова прес-служба МВС в п'ятницю.

Денисова повідомила послу про своє звернення до комісара Ради Європи з прав людини Дуні Міятович із закликом тримати на контролі справу Марківа. "Йшлося також про готовність України і представників сторони захисту Віталія Марківа застосувати всі правові засоби для забезпечення справедливості і перегляду вироку суду першої інстанції в апеляційному порядку", - йдеться в повідомленні.

Аваков повідомив послу, що українська сторона активно опрацьовує запропонований на її розгляд проект угоди між Кабміном і Італією про співпрацю в сфері безпеки.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...

Америка ставить питання руба: Блінкен прибув до Китаю. У портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпіна не допомагати росіянам, - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...