Аваков повідомив про справжні втрати Росії в Україні - перехоплено внутрішню інформацію

Ексміністр внутрішніх справ Арсен Аваков опублікував дані перехоплення внутрішньоштабного зведення російської армії. Згідно з цією інформацією, станом на 17 червня на війні в Україні ліквідувано понад 37,5 тис. окупантів. До того ж у цій цифрі не враховується кількість убитих найманців ПВК. Про це Аваков написав у себе в Telegram,, передають Патріоти України.

За його словами, цифра 37592 ліквідованих окупантів стосується особового складу збройних сил РФ. Окрім цього, на війні в Україні утилізували вже 9457 найманців приватних військових компаній. Також Аваков зазначив, що втрати Росгвардії з початку воєнних дій склали 1788 людей.

"Безповоротні військово-оперативні втрати живої сили особового складу ЗС РФ – 37 592 особи. Ця цифра без урахування даних про втрати російських ПВК, що беруть участь у бойових діях на території України, на п'ятницю 17 червня це 9457 загиблих. Втрати Росгвардії з початку військових дій 1788 убитими", – поділився внутрішньоштабним російським зведенням Аваков.

Нагадаємо, за даними Генерального штабу ЗСУ, за добу 17 червня Збройні сили України ліквідували ще понад 200 російських окупантів. Загальні втрати особового складу російських військ з початку війни становлять близько 33 350 осіб.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...