Аваков все ще "над сутичкою"? У Києві почалися затримання противників Зеленського, - волонтери

Відомі волонтери б'ють на сполох - в житті держави запахло реакцією і порушенням громадських свобод. Стверджують, що Нацполіція почала явно перевищувати свої службові повноваження, зазначають Патріоти України.

"Національна поліція України у складі 5-6 людей ловить людей за наліпки, безсоромно гаячи кошти платників податків. Arsen Avakov хоче щоб громадська кампанія була направлена проти нього за явний указ цькувати активістів?", - написав керівник проектів та програм у Міністерство оборони України Артур Переверзієв.

"О, сегодня полиция устроила охоты на представителей группы Відсіч. Совпадение? Случайно? Вы все еще не хотите говорить про реванш? Вам все еще кажется, что это только пугалки?", - прокоментував у свою чергу Юрій Бірюков.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...