Авто із десятьма піротехніками підірвалося на Харківщині, є загиблий та багато поранених

В Ізюмському районі на Харківщині автомобіль піротехніків ДСНС наїхав на міну, за попередніми даними, протитанкову. Внаслідок інциденту загинула 1 людина, ще п'ятьох поранено. Про трагедію у Telegram-каналі повідомив глава Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України.

Він уточнив, що стан трьох поранених медики наразі оцінюють як тяжкий, ще двоє постраждалих мають поранення середнього ступеня тяжкості. Усіх госпіталізовано.

Синєгубов нагадав, що мінна небезпека в регіоні залишається дуже високою і закликав громадян бути максимально обережними. Він нагадав, що наразі заборонено:

– відвідувати ліси, лісосмуги та поля, ходити узбіччями;

– торкатися підозрілих або незнайомих предметів;

Безпечно пересуватися можна лише по дорогах із твердим покриттям, там де уже провели розмінування вибухотехніки, наголосив Синєгубов.

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...