"Авторитету" довелося палко вибачатися: Поліція затримала підозрюваного у побитті ветерана у Смілі (відео)

Поліція затримала підозрюваного у побитті ветерана у Смілі. Він переховувався в одному з готелів Черкаської області, передають Патріоти України.

"28-річний чоловік переховувався від правоохоронців в одному з готелів на території Черкаської області. Наразі він затриманий за участі спецпризначенців поліції", - йдеться у повідомленні.

Найближчим часом, за даними правоохоронців, суд обере йому запобіжний захід - слідство за погодженням з прокуратурою клопоче про обрання тримання під вартою.

Окрім того, за місцем мешкання фігуранта пройшли обшуки, у результаті яких було вилучено, попередньо, наркотичний засіб та зброю.

За фактом побиття ветерана у місті Сміла Черкаської області поліція проводить розслідування кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 296 ККУ (Хуліганство, вчинене групою осіб) та ч. 4 ст. 189 КМУ (Вимагання).

Без особливого ентузіазму: У ЗСУ розповіли, як окупанити "рятують свої шкури" на Лиманському напрямку

середа, 11 вересень 2024, 11:54

Продовжується війна в Україні, і на Лиманському напрямку російські загарбники йдуть на хитрощі, щоб не штурмувати позиції захисників нашої країни, передають Патріоти України. Як розповів в ефірі "Суспільне. Студія" керівник відділення комунікації 63-ї ...

Путіна взяли за зябра: Чому диктатор поспішив заявити про готовність до переговорів з Україною і що це означає

середа, 11 вересень 2024, 11:42

Як відомо, перед швейцарським самітом миру диктатор РФ Володимир Путін публічно висунув ультиматум: Україна має відмовитись від 4-х областей, причому в адміністративних кордонах, а не по лінії фронту. Тепер же Путін різко перевзувся в повітрі, передают...