Азаров обурений: На Дніпропетровщині відмовилися від медалі за "Великую Победу"

Кремль обробляє не тільки прикордонні регіони...

"Азаров обурений здоровою громадянською позицією і взагалі здоровою реакцією людини, чийого батька намагається скористати кремлівська пропаганда. Бо всі ці медальки "75-летие Победы" і решта подібного до солдат тієї війни, та й взагалі до Другої Світової стосунку не мають. Це просто вперта робота з поширення "русского міра", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І так, це справа в сфері відповідальності СБУ - так само, як справа того "витирана", котрого звозили до Росії, а потім він виступив кур'єром з доставки кількох десятків таких самих медальок до Харкова.
Тому можна хіба висловити щиру повагу дочці В.Волошка за таку громадянську відповідальність і патріотизм. Зауважте: це Новомосковськ на Дніпровщині (до речі, початкова назва - цілком милозвучне "Самарчик", містечко, що існувало з 17 ст, але наприкінці 18-го його перейменували на вимогу Потьомкіна, і тут насер!). Тобто, Кремль обробляє не тільки прикордонні регіони, але впевнено сунеться вглиб України".

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Для України буде дуже корисною: Франція розробляє методику захоплення ворожих окопів "ультраневидимими" бійцями

субота, 18 травень 2024, 19:04

У рамках навчань НАТО французи тестуватимуть нову військову методику, яка повинна бути корисною в Україні. Про це повідомляє RTL, передають Патріоти України. В рамках військових навчань, які пройдуть в Естонії, НАТО хоче продемонструвати росіянам, що в...