Азербайджан відвоював нові населені пункти та домінуючі висоти в Нагірному Карабасі. Вірменія визнала втрату стратегічного міста Шуша і загрозу для столиці "НКР"

В ході конфлікту в Нагірному Карабасі азербайджанська армія зайняла ще кілька стратегічних висот і населених пунктів. Зокрема, встановлено контроль над селами в шести районах. Про це у своєму Twitter повідомив президент Азербайджану Ільхам Алієв, зазначають Патріоти України.

За його словами, сьогодні армія Азербайджану зайняла низку сіл в Ходжавендському, Фізулінському, Губадлинському і Лачинському районах.

Крім того, зайнято стратегічні висоти в Зангиланському районі - "Бартаз" (2300 метрів), "Сигирт" (1370 метрів), "Шукюратаз" (2000 метрів) і п'ять безіменних висот.

Сьогодні вдень Баку заявляв про те, що зайняв більше 20 сіл у Нагірному Карабасі. Також повідомлялося, що вірменська армія відступає за кількома напрямками.

Раніше вдень прес-секретар голови невизнаного Нагірного Карабаху Ваграм Погосян заявив, що вірменська армія втратила контроль над містом Шуша. Азербайджанська сторона повідомляла про це ще в суботу.

"Сьогодні, на жаль, доводиться визнаватися невдачі, які все ще супроводжують нас, і місто Шуші (вірменська назва, - ред.) повністю поза межами нашого контролю та усі пропагандистські тези про нього нічого нам не дають", - заявив у Facebook Погосян.

Він також зазначив, що Азербайджан вже підходить до столиці Степанакерту.

Азербайджанські військові показали докази, що оволоділи древньою столицею Карабаха, Шушою.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...