Азербайджан заявив про захоплення бойового знамені штурмового батальйону вірмен (фото)

27 вересня 2020 року Азербайджан оголосив про контрнаступ на територію Нагірного Карабаху, що контролює невизнана «Нагірно-Карабахська Республіка», яку підтримує Вірменія.

Азербайджан заявляє про захоплення бойового знамені штурмового батальйону підконтрольних Вірменії збройних формувань у Нагірному Карабасі. Про це на брифінгу заявив пресс-секретар міністерства оборони генерал-лейтенант Анар Ецйвазов, повідомляють Патріоти України із посиланням на APA.

За його словами вказаний підрозділ прибув на підтримку полку вірменської армії, що тримав тут оборону. Згаданий полк отримав значні втрати та загинув його командир та заступник.

«Як повідомлялось учора, точним артилерійським вогнем наших підрозділів були знищені командир полку вірменської армії та його заступник. Ми захопили бойове знамено та документи окремого штурмового батальйону противника, прибувшого на допомогу полку», – сказав азербайджанський офіцер.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...