Аж 2 рублі 26 копійок: Росіянка отримала "виплати" за мобілізованого (скріншот)

Росія не лише використовує мобілізованих як живий щит, але й не виплачує компенсації їхнім рідним. Подібна ситуація сталася серед мобілізованих з тюменського загону. Так, дружина одного з мобілізованих, яких кинули у лісах під Енергодаром, отримала виплати лише 2 рублі 26 копійок. Саме стільки, на думку російської влади, коштує життя їхнього військового, зазначають Патріоти України.

Крім того, вона підтвердила інформацію від інших мобілізованих із тюменського загону "Єрмак", які перебувають під Енергодаром на "другій лінії оборони". "У них немає наметів, буржуйок, їжі. Вони їдять залишки того, що брали із собою. Сплять у спальнику на голій землі. Немає можливості висушити речі. Всі хворіють, у багатьох вже, можливо, пневмонія, тому що постійний мокрий та важкий кашель", – поскаржилася жінка.

Вона стверджує, що її чоловік за спеціалізацією артилерист, проте його поставили до піхоти. А танкістів взагалі ставлять у снайпери. "У снайпера поставили напівсліпого – до -12 на одне око. За 2 тижні навчання не навчили нічого. Вони не мають нічого, крім автомата. На весь батальйон видано одного квадрокоптера, яким ніхто не вміє керувати", – заявила дружина одного з мобілізованих.

І мобілізовані, і їхні родичі побоюються скаржитися відкрито, оскільки за скарги "можуть без усього відправити на передову".

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...