"Аж щічки трясуться": Подоляк потролив Соловйова та його заяви про "взяття" Соледара

Риторика Росії змінюється із шаленою швидкістю. Нещодавно вони говорили, що Україні важку зброю не постачатимуть, а нині заявляють, що для них це дрібнички. Про це в інтерв'ю розповів радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк, передають Патріоти України.

Він переконаний, що б не говорив Владімір Соловйов, але уже відчувається, як росіяни злякалися того озброєння, що прибуде до України. Соловйов вигадав байку про взяття Соледара. Мовляв, не важливий розмір населеного пункту, він просто дуже символічний, тому треба взяти.

"Це у Соловйова "нє размєр", тому що він має вигляд "нєразмєрного мальчіка". Ми могли б для них збудувати якусь ферму, і хай би вони її брали років з десять. Десь на кордоні 1991 року між Україною та Росією", – іронічно відповів Подоляк.

Росіяни швидко "перевзуваються"

За словами Подоляка, для Росії, коли їй вибивають зуби, взагалі розмір не має значення. Зараз вони удають, що танки це не надто важливо, Patriot – не надто важливо, а ще місяці три тому говорили, що нам західні партнери вже не хочуть допомагати, фінансувати, зброю передавати.

"Сьогодні вони вдають, що не бачать танки, але при цьому починають щічки надувати. В Соловйова аж щічки трясуться. Дуже красиво це виглядає", – зауважив Подоляк.

Слова Соловйова: "А ми можем щас Францию там разбомбіть. Ядєрним аружиєм іспєпєлім Францию" Подоляк називає понтами, які за бажання дуже швидко збиваються.

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...