"Азійський тигр", за розмірами співставний з Києвом, створює власну військово-морську флотилію

Не зважаючи на свої скромні розміри, 5-мільйонне місто-держава Сінгапур за доходами на душу населення займає 3 місце у світі, а загальний річний ВВП перевищує $364 мільярда (Україна в 2019 році - $153,78 мільярда)

У Сінгапурі створили флотилію

Сінгапур для посилення своїх можливостей у територіальних та навколишніх водах створює ударний кулак морської безпеки. Про це повідомляє Міністерство оборони Сінгапуру, зазначають Патріоти України. У святковій церемонії присвяченій створенню військово-морської флотилії Республіки Сінгапур взяв участь начальник штабу ВМС контр-адмірал Аарон Бенг, представники інших національних морських відомств.

Командир флотилії підполковник Лі Чжун Мен заявив, що “нове морське формування зміцнить здатність країни боротися з загрозами у сфері морської безпеки, які росли в масштабі та складності протягом багатьох років”.

"Церемонія

Перше військово-морське угруповання держави буде нарощувати потенціал для захисту територіальних вод Сінгапуру і реагування на зростаючі загрози морської безпеки, оснащуватиметься новими кораблями спеціального призначення. На перших порах до складу увійдуть чотири кораблі морської безпеки типу Sentinel і два буксири.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...