"Бабка з пиріжками може виявитися полковником ЗСУ": Окупанти зізналися, що бояться навіть цивільних українців

Російські окупанти в окопах на Херсонщині сивіють від страху, божеволіють, а кожна бабуся їм здається коригувальником. Все це випливає із перехопленої українськими спецслужбами телефонної розмови російських солдатів, повідомляють Патріоти України із посиланням на СБУ.

Так, один зі співрозмовників зазначив, що приїхавши на передову до "побратимів", вжахнувся, адже побачив, що ті сильно постаріли та втрачають здоровий глузд, у кожному мирному підозрюють переодягненого українського захисника.

"Приїхав до пацанів на передок, так вони як діди стали, постаріли. У них дах їде. За місцевих – ніхто не впевнений: хто вони такі, що роблять. Може вони вночі е*ашаться з нами, а вдень вони мирні люди. Нікому не можна довіряти. Йде бабуся з пиріжками, а вночі вона може бути полковником, корегувальником артилерії", – каже окупант.

На це "колега" натомість розповів, як треба воювати з українськими військовими. Ще в розмові звучали російські пропагандистські штампи та здивування сильними українськими позиціями на півдні.

"У них там такі позиції... Щоб ти розумів, у нас навіть льотчики бояться літати!", - зауважив російський загарбник.


F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...