"Бабло перемогло добро": "Волкер тепер лобіює інтереси "Північного потоку 2", - Зеркаль

Колишній спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер тепер працює на лобістську компанію, яка відстоює інтереси "Північного потоку 2". Про це заявила радниця міністра енергетики, а також колишня радниця голови правління "Нафтогазу" і ексзаступниця глави МЗС Олена Зеркаль в інтерв'ю "Європейській правді", зазначають Патріоти України.

За її словами, Волкер перейшов до цієї компанії вже після того, як закінчились усі слухання щодо імпічменту Тармпа.

Зеркаль каже, що не знає, як і чому це сталося. Але, на її думку, зараз багато хто задався питанням, чи не приїжджав Волкер в Україну, аби вмовляти керівництво нашої держави відмовитись від боротьби з "Північним потоком 2".

Водночас Зеркаль вважає, що США поставили "на паузу" санкції щодо газопроводу з Росії та не виключає можливості їх відновлення.

Передісторія: Ще у вересні 2019 року спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер подав у відставку.

Волкер відомий завдяки послідовній підтримці України, зокрема у питаннях посилення санкцій проти Росії, необхідності надання США військової допомоги українській стороні, введення миротворців на Донбас.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...