Бабуся дізналася із новин: Принц Гаррі приховав від Єлизавети II угоду з Netflix

Британський принц Гаррі приховав від королеви Великої Британії Єлизавети II угоду з популярним відеосервісом Netflix. Про цю новину повідомляє Marie Claire, передають Патріоти України.

Як виявилося, королева Великої Британії дізналася про укладену угоду Сассекських і стрімінгової платформи з новин. Такому повороту подій Єлизавета II не зраділа, оскільки не схвалює вибір онука. Однак, як повідомляють інсайдери, Єлизавета II розуміє, що відмовити онука від цієї угоди у неї немає шансів.

Нагадаємо, що раніше герцог Сассекський принц Гаррі і його дружина герцогиня Сассекська Меґан Маркл підписали великий контракт із компанією Netflix. За контрактом, продюсерська компанія Гаррі і Меґан буде протягом декількох років знімати для відеосервісу документальні та художні фільми, серіали та програми для дітей. Більш детальну інформацію угоди не розголошують.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...