Бабуся Єлизавета покликала: Принц Гаррі повернеться до Британії без Меган Маркл

Персонал вже готує котедж Фрогмор до приїзду принца.

Віндзорський замок готується до прибуття принца Гаррі додому. Ходять чутки, що королева Єлизавета викликала внука на серйозну розмову після його коментарів щодо виборів у США. Британський таблоїд The Sun повідомив про те, що принц Гаррі повинен приїхати до Великої Британії задля серйозної розмови з королевою Єлизаветою ІІ. Меган Маркл при цьому, ймовірно, залишиться в США, інформують Патріоти України.

Новина з'явилась після того, як принц Гаррі передав значну суму коштів, щоб заплатити за рахунки за ремонт та орендну плату свого будинку в Британії. Нещодавно королева Єлизавета ІІ повернулась до Відзорського замку і готова там розмовляти з онуком.

"У замку попереджували, що Гаррі переступив межу, коли говорив про політику в США",
– пише таблоїд.

Видання зазначає, що персонал вже готує котедж Фрогмор до приїзду принца Гаррі. Перебування його в маєтку може тривати кілька тижнів. Варто зазначити, що при цьому, ім'я Меган Маркл не згадується, тому вона, цілком ймовірно, може залишитися в Каліфорнії на той час.

Після приїзду до Великої Британії принцу доведеться ізолюватися на два тижні. Втім, інсайдери пишуть, що котедж Фрогмор є достатньо великим, тому розмови між родичами будуть проходити на соціальній дистанції.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...