Бабуся розіп'ятого хлопчика в трусиках: У "ЛНР" піднялась істерія через стареньку, яку "катували українські прикордонники"

Людям нібито погрожували і змушували наступати на прапор «республіки».

У "ЛНР" вигадали чергову казку. Фото: скріншот з відео.

Українські прикордонники нібито «влаштували психологічні тортури» на пункті пропуску «Станиця Луганська», змушуючи людей наступити на прапор «луганської республіки». Про це розповіли ЗМІ, підконтрольні угрупованню «ЛНР», передають Патріоти України.

Ця «провокація» нібито мала місце 3 червня. Повідомляється, що прапор був розстелений біля виходу з КПВВ в сторону непідконтрольної Україні території. Людям нібито погрожували і змушували наступати на символ «республіки».

«Хтось підкорився загрозам, хтось обходив, а літня жінка, взявши прапор в руки, передала його військовослужбовцям 11 БТРО Народної міліції», - повідомляють мас-медіа.

Крім того, людей лякали миром, який скоро настане «на» Україні. На цю тему був також знятий відеосюжет. Член угруповання «ЛНР» заявив, що прапор прибили до асфальту цвяхами, поруч було натягнуто колючий дріт з таким розрахунком, щоб «цивільні особи не змогли при всьому бажанні обійти цей прапор».

«Особовий склад ЗСУ вимагав, щоб люди потопталися... Факт" глумління "над символікою" "ЛНР" "вони знімали на телефони, коментували і сміялися. А люди "наші" приходили з жалем і зі сльозами на очах», - розповів так званий «військовослужбовець».

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...