"Бачу ціль": Десантник розповів, як розрахунок Javelin знищив 40 одиниць техніки РФ (відео)

Розрахунок протитанкового ракетного комплексу "Джавелін" (ПТРК Javelin) 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади Десантно-штурмових військ ЗС України знищив 40 одиниць броньованої техніки ЗС РФ, з яких 14 - це танки. Про це йдеться у відео 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади у Facebook, передають Патріоти України.

Найкраще це вдається розрахунку протитанкового ракетного комплексу "Джавелін", яким командує молодший сержант на псевдо "Гагауз". В одному з боїв розрахунок знищив п'ять одиниць броньованої техніки противника, зупинивши наступ ворожої колони.

Подробиці бойової роботи одного з найрезультативніших протитанкістів 79-ки

Служба зв'язків з громадськістю 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади ДШВ ЗС України оприлюднила коротке інтерв'ю протитанкіста, де він розповідає про принципи роботи під час боїв.

"Ми завжди працюємо у парі. Коли знаходжу мету, бачу її, даю команду другому номеру: "До бою!". Він готує ракету до бойової роботи. Робимо пуск, і після цього негайно — в укриття", — розповідає боєць розрахунку.На відео можна побачити нічний бій та запуск ракет в умовах темного часу доби, а також влучання і знищення ворожих танків.

За словами бійця, справу протитанкіста він опанував у своїй бригаді, навчався в інструкторів. Там пройшов підготовку із користування комплексом "Джавелін".

"Наприкінці літа минулого року я зробив свій перший пуск. Після ураження техніки противника в мене з'явився азарт та впевненість у собі та бажання палити ще", — каже "Гагауз".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...