Бачив поранення і смерті: Співак Тарас Тополя показав, як відзначив 35-річчя (відео)

Український артист, який є фронтменом гурту "Антитіла" показав, як відзначив свій ювілей. Минулого тижня музиканту виповнилося 35 років. Відеозапис тільки зараз з'явився на YouTube-каналі музичного колективу, передають Патріоти України.

Оскільки зараз Тарас перебуває на передовій і виконує обов'язки парамедика, він продовжував нести службу - рятувати поранених. Цього дня навіть довелося констатувати смерть військового, якого поранило під час обстрілу з боку російських окупантів.

Попри те, що зараз в країні війна, друзі все ж вирішили зробити Тарасу сюрприз і привітали його з кульками і тортом. "Чотири поранених солдати зараз в нашій машині. Ми стабілізували їх і веземо в лікарню. Сьогодні дуже спекотний день. На вулиці гаряче і на передовій теж гаряче", - сказав на відео Тарас Тополя. На кадрах також показано, як артисту довелося розблокувати телефон загиблого бійця за допомогою відбитка пальця.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...