"Багато 200-х і 300-х": ЗСУ розбили бригаду російських морпіхів на Курщині, пропагандисти в істериці

Українські військові розгромили групу 810-ї бригади морської піхоти ЗС РФ у Курській області. Бій стався біля російського села Каучук у Коренівському районі, передають Патріоти України.

У результаті бою велику кількість російських морпіхів було вбито або поранено. Про це з посиланням на один із Z-каналів пише російське видання ASTRA.

"Z-канал написав про розгром російської бригади морпіхів у Курській області. За даними Z-пабліку "Північний канал", група 810-ї гвардійської бригади морської піхоти ЗС РФ зазнала втрат у Курській області. Це, як стверджується, сталося біля села Каучук у Коренівському районі області, 25 км від Льгова", – зазначено у повідомленні.

Паблік, що розповсюдив повідомлення, позиціонує себе як "канал угруповання військ "Північ". Про розгром морпіхів він написав нібито на підставі повідомлень від окупантів, що служать у 810 бригаді.

"З 810 бригади повідомляють, що вони потрапили в заміс у лісовому масиві біля Каучука. Багато 200 та 300. Помстимося", – пише паблік.

При цьому ASTRA зазначає, що не знайшла підтвердження цієї інформації.

"Старіючий російський лідер ставав дедалі більш відлюдькуватим": Курська операція серйозно вдарила по Путіну, він відчайдушно шукає визнання, - The Times

п’ятниця, 23 серпень 2024, 6:00

Як пише The Times, є одна вірна ознака того, що російський диктатор Володимир Путін відчайдушно шукає визнання: він "спонтанно" виходить назустріч натовпу прихильників. Саме це сталося 20 серпня під час першої поїздки російського лідера за межі Москви ...

Україна може бити американською зброєю по Курській області РФ - представниця Пентагону

четвер, 22 серпень 2024, 23:30

Сполучені Штати Америки дозволяють Україні використовувати американську зброю для ударів по цілях в Курській області, "щоб захиститися від атак із цього прикордонного регіону". Відповідну заяву зробила заступниця офіційного представника Пентагону Сабрі...