Багато хто був би не проти так: Забудовник Микитась відбуває домашній арешт у розкішному маєтку під Києвом (фото, відео)

На території є власне озеро, басейн, тенісний корт і дитячий майданчик.

Маєток Микитася

Звільнений із СІЗО власник будівельної компанії "Укрбуду" Максим Микитась відбуває свій домашній арешт у маєтку в селі Гнідин, Київської області, передають Патріоти України.

На території розташований величезний маєток із гостьовим будинком. Також є гараж на кілька авто, власне озеро, басейн, тенісний корт і дитячий майданчик. Головний будинок має загальну площу 1731 кв. м, а гостьовий – 261 кв. м. Елітна нерухомість розташовується прямо на березі Дніпра. Поруч – озеро Золоче і однойменне котеджне містечко.

Зазначається, що резиденція в Гнідині числиться на дружині Микитася з 2014 року. Загальна площа ділянки – 1,2 гектара. Крім цього, на Микитася оформлено два будинки: в Києві (523 кв. м) і в області (44 кв. м в Іванковичах).

Територія маєтка Микитася під Києвом

Нагадаємо, що 2 грудня колишній нардеп Максим Микитась, підозрюваний у причетності до заволодіння майном Головного управління Національної гвардії України вийшов з Лук'янівського СІЗО.

Джерело: Страна

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...