Багато хто тільки 9 класів закінчив: Окупанти тікали з Київщини та залишали свої документи, їх сторінки знайшли у соцмережах (фото)

У Димері, що на Київщині, знайшли документи, які залишили окупанти. Військові тікали та навіть не забирали свої штабні записи. Завдяки цьому вдалося ідентифікувати деяких з окупантів. Мова йде про військових так званого "елітного" 83-го десантного батальйону. Журналісти "Слідства.Інфо" знайшли сторінки росіян, які вбивали українців у селах Демидів, Козаровичі та Димер у соціальних мережах, повідомляють Патріоти України.

У цих селах окупанти займалися мародерством, знущалися з людей та вбивали мирне населення. На території заводу "Вікналенд" у Димері росіяни облаштували свій штаб, а коли вони втікали з Київщини, то навіть не забрали свої документи. Там вже знайшли іменний список особового складу мінометного взводу 83-ї окремої десантно-штурмової бригади з місцем дислокації Уссурійськ. Цей підрозділ у РФ вважають "елітним".

Проте, як встановили журналісти, такі "елітні" військові у переважній більшості навіть не мають вищої освіти. Деякі з них закінчили усього 9 класів або технікум. Завдяки залишеним документом вдалося з'ясувати, що заступника командира взводу, який тероризував Київщину, звуть В'ячеслав Юртаєв. Йому 29 років, він родом з Владивостока.

Коли Юртаєв тікав, він навіть забув забрати свою перепустку, яку йому видали у Міністерстві оборони РФ. Журналісти знайшли сторінки окупанта у російських соціальних мережах, проте він давно їх не оновлював.

Після аналізу сторінок росіян здається, що вони ніби приховують свої сторінки та не сильно хочуть писати справжні прізвища. Рядовий Вадим Даміанов з російського Омську, наприклад, у соціальних мережах вказав, що його "звуть" Вадим Орлов. Окупант активно веде сторінку в "Однокласниках".

Ще один російський військовий, 20-річний рядовий Даніл Калінін, на своїй сторінці у "Вконтакті" взяв прізвище Яковлєв. Окупант з Уссурійська регулярно заходить у соціальні мережі, а останній допис він робив 18 лютого, за декілька днів до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Калінін одружений, його жінка пише, що сумує за ним та навіть бачить його у снах.

А ось дружина 39-річного сержанта Андрія Бікбулатова з Уссурійська публікує чимало фото с чоловіком та поширює антиукраїнські дописи про війну.


Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...