Багато хто з оточення Путіна не любить Медведчука, і є за що, - Фейгін (відео)

Заступник глави адміністрації президента РФ Дмитро Козак, який в Кремлі відповідає за "українське питання", недолюблює лідера "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука. Про це в ефірі "Еспресо" розповів російський політик і адвокат Марк Фейгін, передають Патріоти України.

Також український депутат не подобався експомічнику Володимира Путіна Владиславу Суркову. "Безумовно, Медведчука багато в оточенні Путіна не люблять. Чому не люблять? Тому що він відбирає їх гроші, відбирає їх компетенції і повноваження з питань України. Україна – це великі вкладення, це маса освоєних коштів. Їх освоює Медведчук. Причому претендує освоювати все. У нього на цьому грунті був конфлікт з Сурковим", – пояснював Фейгін.

За його словами, Козак хоче замість Медведчука освоювати гроші, які в Кремлі виділяються на діяльність проти України. Фейгін додав, що деякі в адміністрації Путіна раді кримінальним справам проти українського нардепа.

"Тепер вони можуть сказати: "Медведчук заявляв, що у них друга (за впливом – Ред.) партія. ОПЗЖ. Що він впливовий політик. Ну так, будь ласка, покажи це. Виведи на вулиці Майдан. А якщо ти цього зробити не можеш, то який же ти впливовий політик? Значить, всі ці гроші, всі ці бюджети, які були передані на участь у виборах, ще багато на що, на медіа тощо, це "не в коня корм", як то кажуть", – говорив Фейгін.

Джерело: Еспресо.ТV

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...