Багато людей поранені, загинув представник однієї з партій: У Туреччині на виборчій дільниці сталася стрілянина

31 березня в Туреччині, де відбуваються муніципальні вибори, на виборчій дільниці в провінції Діярбакир сталася бійка зі стріляниною, унаслідок якої загинула одна людина. Про це повідомляє Hürriyet, передають Патріоти України.

Видання пише, що в сільському районі муніципалітету Агачлидер під час голосування сталася сварка, яка переросла у бійку "із застосуванням вогнепальної зброї, каміння і палиць".

Унаслідок цього загинув 44-річний чиновник, який представляв Демократичну партію, ідеться в матеріалі. Представники регіону уточнили, що він помер у лікарні. Окрім того, постраждало ще 12 людей, двоє з них серйозно.

За даними Hürriyet, на місце події не одразу змогли потрапити медики й журналісти через напад на них із застосуванням вогнепальної зброї та каміння. Зокрема, одна з куль поцілила в машину, в якій сховалися журналісти. Пошкодження дістало також дві машини швидкої допомоги. Щоб припинити бійку, турецькі правоохоронці залучили 58 командосів.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...