Багато "незвичайних випадків": Буданов розповів про успіхи партизанів на Херсонщині

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов запевнив, що операція ЗСУ на Херсонщині триває, проте її деталей розкривати не можна. Разом з тим дуже добре на тимчасово окупованій території працюють партизани. Про це Кирило Буданов розповів в ефірі всеукраїнського телемарафону, передають Патріоти України.

Він зауважив, що рух вперед йде і ЗСУ поступово – крок за кроком звільняють територію.

Операція буде продовжуватись до повного звільнення територій

"І ми не заспокоїмось, поки не звільнимо всю територію України – до кордонів 1991 року. Операція буде продовжуватись до повного звільнення територій", – сказав Буданов.

Голова ГУР Міноборони наголосив, що розвідка працює над створенням власної агентури на окупованих територій, мовиться і про партизанів. Їхня робота – не на виду, проте результат – суттєвий.

Про роботу партизанів свідчать незвичайні випадки

"Є багато різних випадків, коли когось там підстрелили в окупованих містах, десь підірвали якесь нафтове сховище", – пояснив очільник ГУР.

На рахунку партизанського руху переважно те, що в новинах називають "незвичайними випадками". Слід переглянути те, що відбулось в Херсонському регіоні протягом останніх 4 днів.

Джерело: 24 канал

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...