Багато поранених, є загиблі: Окупанти ударили з "Ураганів" по центру Курахового на Донеччині (фото)

Російські військові сьогодні, 1 вересня, завдали удару по центру Курахового. Від ворожої атаки постраждали багато людей. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Донецьку обласну прокуратуру.

За даними прокуратури, сьогодні окупанти завдали чергового удару по центральній частині м. Курахове. Проти мирного населення ворог, ймовірно, використав ствольну артилерію та РСЗВ "Ураган".

Станом на 17:30 кількість поранених внаслідок обстрілу центру Курахового збільшилась до 11 осіб. Серед постраждалих 5 жінок та 6 чоловіків. Одна людина перебуває у важкому стані. Ще три людини загинули. У місті пошкоджено багатоквартирні й приватні будинки, автомобілі. Остаточна кількість постраждалих встановлюється.

А не простіше було би зупинити "СВО"?: У Росії заявили про необхідність "спеціальної демографічної операції"

неділя, 1 вересень 2024, 21:17

Директор російського Центрального економіко-математичного інституту (ЦЕМІ) Альберт Бахтізін вважає, що в країні-агресорі РФ все так погано з кількістю населення, що необхідно проводити спеціальну демографічну операцію. Про це він заявив агентству "Інте...

Багато поранених, є загиблі: Окупанти ударили з "Ураганів" по центру Курахового на Донеччині (фото)

неділя, 1 вересень 2024, 20:29

Російські військові сьогодні, 1 вересня, завдали удару по центру Курахового. Від ворожої атаки постраждали багато людей. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Донецьку обласну прокуратуру. За даними прокуратури, сьогодні окупанти завдали...