Багато постраждалих та загиблих: Херсон опинився під масованим обстрілом окупантів (фото)

Росія масовано обстрілює з артилерії Херсон. Окупанти свідомо б'ють по житлових кварталах міста, внаслідок атаки багато постраждалих та є загиблі. Про це повідомляє пресслужба Херсонської ОВА, передають Патріоти України.

Міністерство охорони здоров'я додає, що окупаційні війська обстрілюють обласну клінічну лікарню у Херсоні. Через ворожу атаку поранена медсестра. Більше інформації станом на зараз немає.

В ОДА просять херсонців пройти до укриття заради власної безпеки. "Херсонці, пройдіть до найближчого укриття або залишайтеся вдома, користуючись правилом двох стін, та в жодному разі не залишайтеся на вулиці", - закликає місцева влада.

Заступник голови Херсонської облради показав фото наслідків російської атаки по медзакладу. На кадрах видно пошкоджену будівлю - вибиті вікна, зруйновані стіни. До слова, повіряної тривоги в Херсонській області немає. Наразі невідомо про кількість постраждалих та жертв.

Додамо, вибухи у деокупованому Херсоні лунали в обід. Спочатку про звуки вибухи стало відомо близько 12:50. Знову про те, що в місто гучно, повідомили о 13:15.

О 15:26 міська рада поінформувала, що цілями окупантів стали кладські приміщення, лікарня, автостанція, шкільний майданчик. За даними міськради, станом на зараз відомо про одну загиблу та двох поранених, але інформація уточнюється. "Загалом станом на 14.00 годину було здійснено 7 обстрілів. Влучання відбулися в складські приміщення, лікарню, автостанцію, шкільний майданчик, також у місті пошкоджені будівлі та транспортні засоби. Є інформація щодо 1 загиблої та 2 поранених, але вона наразі уточнюється", - йдеться у повідомленні.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...