"Багато разів плакав за час війни": Андрій Шевченко розповів про своє ставлення до росіян (відео)

Колишній головний тренер італійського "Дженоа" і збірної України Андрій Шевченко розповів про своє ставлення до росіян. 45-річний коуч дав інтерв'ю Дмитру Гордону, передають Патріоти України.

- Моє спілкування після 2013 року, після анексії Криму і початку військових дій на Донбасі - вже тоді вони (росіяни - прим.) дуже сильно помінялися. Я практично не спілкувався з російською пресою, у мене було передчуття, що це тільки початок. Я не міг до кінця повірити, що на такий крок можна піти.

Зараз у мене абсолютно негативна позиція стосовно "русского мира". Я його не сприймаю. Ніякі дії не можуть виправдати те, що вони почали проти українського народу. Це не просто війна, це геноцид.

- Ти плакав за цей час?

- Багато разів, багато разів. Я думаю, у всіх був однаковий стан. Невизначеність, нервозність, цей настрій багато разів змінювався протягом дня - це був величезний стрес для всіх. Для мене було головним завданням - як допомогти і що я можу зробити, – сказав Шевченко.

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...

Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...