Багато ризиків та труднощів: Розвідка Британії оцінила шанси Путіна мобілізувати до армії 300 тис. росіян

Мобілізація на території Росії зіткнеться із логістичними і адміністративними труднощами. Президент РФ Володимир Путін іде на великий політичний ризик. Про це йдеться у звіті Міністерства оборони Великобританії.

"Росії, швидше за все, доведеться зіткнутися з логістичними та адміністративними проблемами навіть за набору 300 тисяч осіб... Вони навряд чи будуть боєздатними протягом кількох місяців", - сказано в повідомленні.

Як вважають у розвідці Британії, навіть ця обмежена мобілізація, швидше за все, буде вкрай непопулярна серед частини населення Росії, а "Путін йде на значний політичний ризик, сподіваючись створити таку необхідну бойову міць".

"Цей крок фактично є визнанням того, що Росія вичерпала запас добровольців, які бажають воювати в Україні", - заявили у розвідці.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...