Багато загиблих та постраждалих: Окупанти обстріляли житловий будинок у Харкові (фото)

Російські окупанти 17 серпня обстріляли житловий будинок у Харкові. Через масовані обстріли на місці трагедії спалахнула пожежа, уже відомо про трьох загиблих та десятьох поранених. Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов, передають Патріоти України.

"Відомо про трьох загиблих та десятьох поранених. Співчуваю рідним, родичів яких вбили російські окупанти", - написав Терехов.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що загарбники обстріляли житловий будинок на Салтівці. "Окупанти вчергове вдарили по Салтівці. І знову по житловій інфраструктурі. Виникла пожежа, рятувальники та медики екстреної допомоги працюють на місці", - повідомив Синєгубов.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...