"Багато зла накоїв": Буданов назвав "дуже проблемного" генерала для України

Очільник української військової розвідки Кирило Буданов заявив, що начальник п'ятої служби Федеральної служби безпеки РФ Сергій Беседа є "дуже проблемним" для України, передають Патріоти України.

Як провідомив Буданов в інтерв'ю УП, цей генерал завжди приносив проблеми Україні та є "дуже проблемною людиною".

"Багато зла накоїв для України. Ну нічого, час все розставить", – сказав Буданов.

Очільник ГУР зазначив, що на початку великої війни Беседу усунули від посади на деякий час, але потім "все налагодилося".

"Наразі він займається своєю роботою, на жаль, зовсім не на користь України. Активні операції на території України", – заявив він.

Буданов уточнив, що ФСБ зосереджена на роботі з цивільними бізнесменами, політиками тощо. На запитання про те, чи росіяни намагаються зараз вербувати українських чиновників, Буданов відповів, що з цим необхідно звертатися до СБУ.

Служба оперативної інформації та міжнародних зв'язків (неофіційна назва П'ята служба) займається зв'язками ФСБ із зарубіжними партнерами, зокрема з американськими відомствами. Функції зовнішньої розвідки виконує Департамент оперативної інформації, який відповідав за надання диктатору Володимиру Путіну інформації щодо політичних подій в Україні напередодні вторгнення.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...