Багатодітний батько і бізнесмен: Що відомо про нового голову Запорізької ОДА

Президент України Володимир Зеленський своїм указом призначив бізнесмена Віталія Туринка головою Запорізької обласної державної адміністрації. Його 6 вересня офіційно представив перший заступник Офісу президента Сергій Трофимов і зазначив, що новий губернатор є фахівцем, якому довіряють, передають Патріоти України.

"Новий президент вибрав простий політичний курс – це порядність і чесність. Не кожен знає їх значення. Це буде мій основний лозунг на посаді голови: порядність і чесність. Хочу звернутись до всіх мерів міст, голів РДА з закликом бути чесними і порядними до своїх людей. Бо нечесна політика – це точно кінець наших з вами відносин і це кінець вашої політичної кар’єри, ваша самоліквідація", – сказав Туринок.

Що відомо про Віталія Туринка?

Туринок – власник компанії "Рівненський домобудівний комбінат", яка займається виробництвом бетону та будівництвом. Також є співвласником низки компаній:

"Волиньферрометал" – компанії, що займається здачею в оренду нерухомості, а також торгівлею металобрухтом;

"Інтертрейд" – займається виробництво бетону;

"Вестпром" – гуртова торгівля деревиною, будматеріалами і санітарно-технічним обладнанням.

У нового Туринка є дружина і 3 дітей (2 синів і донька). Вся нерухомість новоспеченого губернатора записана на його дружину Галину.

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...