Багатьом росіянам буде соромно за Z, але тоді буде вже пізно: Дмитро Комаров показав знищений вертоліт ворога під Харковом (відео)

Український телеведучий та знаменитий мандрівник Дмитро Комаров показав кадри знищеного вертольота російської армії на полі у Харківській області. Поряд із бортовим номером наклеєна частина свастики "Z", яку у РФ напередодні Дня Перемоги чіпляють скрізь, де не бачать. Проте, за словами Комарова, Росія дискредитувала і себе, і свято великої перемоги у Другій світовій. Свою думку він озвучив у себе на Facebook, передають Патріоти України.

"Вони вважають, що ця літера символізує силу і міць армії РФ, але насправді це символ підлості, жорстокості, військових, які вбивають, мародерствують, гвалтують. А також тих, хто воює за старими радянськими підручниками", – вважає Комаров.

Ведучий наголосив, що Росія знищила все значне, що пов'язувало її із Днем Перемоги. Багатьом буде соромно за Z, але тоді буде вже пізно. "Ми більше не зможемо сприймати 9 травня так, як раніше. Ми пам'ятатимемо своїх предків. Зберігати їх чорно-білі фотографії 40-х років. І як би жорстоко це не звучало - тихо думати про себе або говорити вголос про тих реальних ветеранів Світовий, яких уже немає з нами: "Добре, що бабуся з дідусем цього не бачать...", – зі смутком резюмував він.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...