Байден - це ще не вся політична Америка: Конгресмени США хочуть зустрітися із Зеленським під час відвідин Вашингтону, щоб висловити підтримку Україні


Конгресмени чекають на візит президента України Володимира Зеленського до Вашингтону, щоб висловити підтримку нашій країні. Про це заявив керівник окружного відділення Республіканської партії по 45-му округу асамблеї штату Нью-Йорк Борис Пінкус в ефірі телеканалу “Україна 24“, зазначають Патріоти України.

Пінкус зазначив, що після того, як президент США Джо Байден і канцлер Німеччини Ангела Меркель домовилися про зняття санкцій з корпорацій, які підтримують газопровід “Північний потік-2”, глава Білого дому “опинився під колосальним тиском політичної еліти Америки”.

За словами Пінкуса, чим ближче візит Зеленського, тим більший тиск чиниться на Байдена. При цьому політик запевнив, що”американська громадськість настільки активна в підтримці України, що ви собі не можете уявити”.

Пінкус підкреслив, що незважаючи на те, що більшість конгресменів зараз у відпустках, багато з них готові зустрітися з українським президентом “де б це не було”, і висловити підтримку. Він вважає, що такі дії точно позначаться на переговорах Зеленського і Байдена.

Пінкус додав, що особливий акцент буде зроблено на економічній і військовій допомозі, оскільки питання про територіальну цілісність України з поверненням окупованого Криму і відновленням Донбасу не підлягає обговоренню.

“Це звучить скрізь. Знизу доверху, Америка буде дотримуватися цього. Особливо приємно, що хайтек-компанії, Силіконова долина, готові вкласти максимально, щоб зрушити Україну з мертвої точки”, – підсумував політик.

За вбивство громадянки США: В Конгресі закликали притягнути Ізраїль до відповідальності

неділя, 8 вересень 2024, 15:03

Демократи в Конгресі приєдналися до Організації Об’єднаних Націй, щоб засудити вбивство громадянки США на Західному березі річки Йордан у п’ятницю. Вони закликали притягнути Ізраїль до відповідальності на тлі зростання напруженості через розширення пос...

"Моя миротворча місія ще не закінчена": Орбан направив лідерам ЄС свій "план"

неділя, 8 вересень 2024, 14:53

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що продовжує роботу над так званою миротворчою місією, в межах якої намагається "запобігти ескалації" повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Про це він сказав журналістам у суботу, 7 вересня, перед уч...