"Байден дійсно абсолютно керований українцями": Пропагандист Соловйов заявив, що Україна... підкупила президента США

Топпропагандист Кремля Володимир Соловйов видав нову нісенітницю про відносини України та США. Він заявив, що Вашингтон дає Києву будь-які види озброєння, оскільки наша держава "підкупила" лідера Білого дому Джо Байдена.

Про це Соловйов заявив в ефірі свого шоу на росТВ. За версією пропагандиста, це сталося ще до того, як Байдена було обрано президентом (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

"Іноземна держава дала хабар чинному віцепрезиденту США, давала її багаторазово. Зрештою ця людина стала президентом. У іноземної держави, яка давала хабар, є 100%-й важіль тиску на чинного президента. Тому Байден насправді абсолютно керований українцями", – видав Соловйов.

"Окрім того, по суті, США мають порушити справу проти президента України за втручання у внутрішні справи, за приховування принципово важливої інформації. І взагалі, ми вже зараз розуміємо, навіщо і чому Америка дає будь-яке озброєння Україні", – сказав пропагандист.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...