Байден готується оголосити себе обраним президентом, - ЗМІ

Джо Байден хоче негайно перейти в режим обраного президента США.

За результатами виборів у США кандидат від Демократичної партії Джо Байден готується оголосити себе обраним президентом. Очікується, що він виступить зі зверненням в найближчі години. Про це з посиланням на джерела повідомляє CNN, передають Патріоти України.

Повідомляється, що Байден виступить із зверненням вдень або ввечері 6 листопада. За даними джерел, його команда має намір діяти швидко і оголосити про перехідний період. Також повідомляється, що Байден хоче негайно перейти в режим обраного президента.

Також CNN зазначає, що команда Байдена протягом кілька місяців готувала перехідний період, однак терміновість такого плану пояснюється тим, що чинний президент Дональд Трамп ставить під сумнів законність виборів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Байден перехопив лідерство в ключовому штаті Пенсільванія, яка може дати йому голоси 20 вибірників. Проміжні результати свідчать про те, що США близькі до того, щоб отримати нового президента.

Може вражати цілі не лише у морі але і в річках: ЗС РФ уперше застосували свій дрон-камікадзе, на кшталт українського Magura-5 (відео)

середа, 15 травень 2024, 2:35

У Російській Федерації заявили, що вперше застосували в Україні новий морський дрон-камікадзе. Відповідне відео опублікувала команда Telegram-каналу "Там за туманами", яка називає себе розробником апарату. В описі зазначено, що канал веде чинний офіцер...

Удар з півночі не дав бажаного ефекту ворогу на сході: ЗСУ відновили втрачені позиції на Харківщині

середа, 15 травень 2024, 1:45

Українські військові відновили втрачені раніше позиції та покращили тактичне положення на окремих ділянках Куп'янського напрямку. Про це увечері у вівторок, 14 травня, повідомив Генеральний штаб ЗСУ. . "Ситуація в районах бойових дій залишається склад...