Байден і Сі Цзіньпін зустрінуться напередодні саміту G20, - Білий дім

Речниця Білого дому Карін Жан П’єр підтвердила заплановану зустріч Байдена та Сі Цзіньпіна напередодні саміту Великої двадцятки. Про це повідомляє сайт Білого дому, передають Патріоти України.

"Президент Байден зустрінеться з президентом Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпінем на Балі в Індонезії 14 листопада 2022 року", - ідеться у повідомленні.

У Білому домі зазначили, що лідери США та Китаю обговорять зусилля щодо підтримки та поглиблення ліній зв’язку між їхніми державами та відповідального управління конкуренцією.

Також ітиметься про взаємодію в питаннях, де інтереси країн збігаються, зокрема у питанні транснаціональних викликів, які впливають на міжнародну спільноту.

Крім того, обидва лідери обговорять низку регіональних і глобальних запитань.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...