Байден може відвідати Європу в річницю російського вторгнення

Президент США Джо Байден розглядає можливість візиту до Європи приблизно 24 лютого - у річницю вторгнення Росії в Україну. Про це повідомляє NBC, передають Патріоти України.

Польща є одним з декількох місць, що розглядаються для поїздки. За повідомленням ЗМІ, офіційні особи США обговорювали оголошення ще одного великого пакету військової допомоги приблизно в той же час.

Офіційно про плани Байдена відвідати Європу в Білому домі не оголошували.

Крайня військова допомога від США - що передають Україні

Напередодні американський глава Джо Байден особисто оголосив про передачу Україні 31 танка Abrams. Пакет військової допомоги у розмірі 400 мільйонів доларів також включатиме ремонтне обладнання та паливо до техніки.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...