Посил був дуже "конкретний": Байден сказав, що "обірве руки" Путіну за наступ на Україну, - Обухов

Президент РФ Володимир Путін не піде на Україну великою війною через низку об'єктивних причин. Але обстріли і провокації з боку "Л/ДНР" продовжаться. Таку думку в ефірі телеканалу висловив глава Фонду "Стоп Інформ Терор Росії Герман Обухов. "Байден конкретно йому сказав: ще раз сунешся - руки обірвемо", - зауважив політик, передають Патріоти України.

За оцінками Обухова, є щонайменше дві причини, чому широкомасштабного наступу на Україну не буде. Перша – проблеми з державними фінансами. "Моє відчуття, що нікуди він вже не сунеться з двох причин. По-перше, сили якісь ще залишилися, але коштів вже немає. Я маю на увазі фінансових коштів".Друга причина полягає в тому, що подібний крок призведе до економічних санкцій, за яких РФ опиниться на межі виживання.

"Якщо це станеться, то Росія і Путін отримають вже такі санкції, що це буде повний "гаси світло". Я не знаю, як далі Росія взагалі буде виживати. Картина для Росії не дуже райдужна, для Путіна також", – сказав Обухов. "Путін як і раніше буде провокувати, з "Л/ДНР" як і раніше будуть намагатися проводити якісь обстріли і організовувати провокації, але далі вони не сунуться. Для мене це очевидно. Проте, треба бути готовим до всього", – резюмував політик.

Джерело: Обозреватель

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...