Байден таки прибуде до Європи в лютому - це підтвердили Дуда і Левітс

Президент США Джо Байден прибуде з візитом до Центральної Європи в лютому, а протягом наступних кількох днів стане відомо - до яких саме країн. Про це президенти Польщі і Латвії Анджей Дуда та Егілс Левітс повідомили під час спільної пресконференції у Ризі, передають Патріоти України.

"Ми очікуємо на візит президента Джо Байдена. Президент Байден, ймовірно, прибуде до нашої частини Європи в лютому", – сказав польський лідер.

Він уточнив, що Центральна Європа – територія від Румунії до Естонії. Наразі невідомо, які саме країни відвідає президент США.

"Ми не маємо такої інформації. Можливо, знатимемо про це упродовж кількох наступних днів", – додав Дуда, пояснивши, що такий візит передбачає посилену безпеку, тож його подробиці тримаються у таємниці.

"Кожен візит президента США у такий складний момент до цієї частини Європи, поблизу місця воєнних дій в Україні, є зміцненням нашої безпеки", – наголосив президент Польщі. Водночас Левітс зазначив, що візит Байдена до Європи буде дуже важливим сигналом для всіх союзників, а також для Росії.

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...