"Байден, ти не зрозумів, що сталося?": Бабки із "загону Путіна" після візиту Сі Цзіньпіна до Москви висунули "ультиматум" США (відео)

Російські пенсіонерки з так званих загонів Путіна записали нове божевільне відео з критикою президента США Джо Байдена. Пособниці пропаганди "порадили" американському лідеру "сховатися в підвалі й не висовуватись", а також забрати всю зброю в України разом з ядерними боєголовками, "розставленими по всьому світу", передають Патріоти України.

Ролик з "активістками" з'явився після візиту до Москви лідера Китаю Сі Цзіньпіна. Фанаток Кремля надихнула ця подія, тому що, як стверджують вони, "дві світові держави об'єдналися" "Байден, ти не зрозумів, що сталося?" – запитала одна з бабць, маючи на увазі візит китайського глави в РФ.

Безумні росіянки поставили Байдену "ультиматум": забрати всі свої "військові запаси, техніку, боєголовки – і ось туди, в підвал, в ізоляцію". "Щоб тебе і близько не було! Яка гидота, який сатанізм!" – емоційно обурилася жертва пропаганди.

Друга представниця "загонів Путіна" зачитувала текст не так артистично. Було видно, що її промову прописано наперед. А третя пенсіонерка взагалі мовчала й лише іноді усміхалася – натомість надягла сонцезахисні окуляри та зав'язала великий бант на шиї.

"Якщо ти не гратимеш за правилами Росії, ти опинишся в повній ізоляції... Не рий яму Росії, сам туди потрапиш", – пригрозили бабці президентові Сполучених Штатів Америки.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...