Байден загострив протистояння: Аваков назвав Путіна "бешеной собакой" і прогнозує загострення на Донбасі

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вважає, що заява президента США Джо Байдена щодо президента РФ Володимира Путіна може спричинити "холодну війну", яка на фронті здатна перетворитися на нову фазу війни "гарячої" Про це міністр заявиви в етері одного з українських телеканалів ввечері у п'ятницю, 19 березня 2021 року, зазначають Патріоти України.

"Это может быть " холодная война " между западной цивилизацией и Российской империей, как ее видит Путин. Я думаю о том, чтобы это не была " горячая война " для Украины, и мы должны быть к этому готовы. Поскольку в этой своей игре Путин может сделать очередную авантюру для нас, которая будет стоить дорого", - наводить слова Авакова агенція Інтерфакс-Україна.

"Мы должны быть готовы и мы будем готовы. Мы должны думать, как не допустить, чтобы эта " бешеная собака" прорвалась к нам в Украину. Надо быть сильными, верить в себя и делать то, что должны", - наголосив очільник МВС.

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...