Байден заявив, що не спрощуватиме для України вступ до НАТО, і нагадав про корупцію

Президент США Джон Байден заявив, що Україна стане членом НАТО, але він проти того, щоб для неї були спрощені умови вступу. Про це він заявив журналістам перед відльотом до Філадельфії, інформують Патріоти України із посиланням на CNN.

На питання про те, чи погоджується він з тим, щоб спростити умови Україні для вступу до НАТО, він відповів: "Ні. Тому що вони мають відповідати єдиним стандартам. Тому я не збираюся полегшувати це".

Байден заявив, що українська армія вже відповідає стандартам НАТО, однак він не впевнений, що цим критеріям відповідає українська безпекова система, а також заявив про її можливу корумпованість.

"Я думаю, що вони зробили все, щоб продемонструвати здатність до військової координації, але є ціла проблема: чи безпечна їхня система? Чи не корумпована вона? Чи відповідає вона усім стандартам, яким відповідає кожна країна НАТО? Я думаю, що буде (відповідати). Я думаю, що можна це зробити. Але це не буде автоматично", - додав президент США.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...